Evenementen
Organisator
U wilt een feest of event organiseren, en bent op zoek naar mobiele en professioneel ingerichte eetstanden?
Onze vloot bestaat inmiddels uit vele eet-, drank- en logistieke wagens om uw feest te verzorgen, van festival tot motorcross, auto-rally, jumping, super-motard, bedrijfsfeesten, communie's, privé feesten, open deur,.....
Door ons uitgebreid wagenpark zijn we ook in staat om meerdere events te verzorgen per dag en hebben we een zeer ruim aanbod.

Dienstverlening
Met bijna 40 jaar ervaring in deze branche zijn we ons terdege bewust van het feit dat alleen het werken met goede producten en een correcte prijszetting onontbeerlijk zijn om verder te groeien en een perfecte dienstverlening te garanderen.
Wij vinden het vanzelfsprekend dat wij op de dag van het event op tijd en met voldoende medewerkers onze verantwoordelijkheid opnemen om het geheel een extra uitstraling mee te geven.

Familiaal bedrijf
Eén van onze grote voordelen is wellicht het feit dat we een volledig familiaal bedrijf zijn, u neemt de telefoon en steeds wordt u 7/7 te woord gestaan, samen met onze trouwe en zeer bekwame medewerkers bekomt u waar u recht op hebt: een geslaagd evenement!.

© 1978 | 2019 | Lebleu | 0475/642858 | Molenhoek 6 | 8680 Koekelare